Ik word elke keer uitgelogd

Gewijzigd op Di, 26 Mrt om 1:58 PM

DigiD is beveiligd tegen tegen het 'per ongeluk' open laten staan van applicaties met gevoelige informatie.

Daarom sluit DigiD de app altijd af indien deze langer dan 15 minuten niet wordt gebruikt.

Gezond.nl kan hier helaas niets aan veranderen.

Indien je je meldingen aan hebt staan krijg je nog steeds notificaties als er een nieuwe chat binnenkomt. Je moet dan alleen opnieuw inloggen met DigiD om deze te kunnen lezen.