Ik krijg geen meldingen

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 02:22 PM

Als je meldingen wilt ontvangen moet je de Gezond.nl app daar toestemming voor geven, en meldingen in de instellingen in je telefoon aanzetten.

Je kunt toestemming voor deze servicemeldingen in de Gezond.nl app als volgt instellen:

Stap 1. Klik onderin op je profiel: 'Ik'

Stap 2. Ga naar Toestemmingen
Stap 3.
Schuif de toestemming Aan of Uit

Servicemeldingen zijn notificaties / meldingen naar je telefoon, bijvoorbeeld als er een nieuw bericht in de chat is.

Deze meldingen ontvang je ook als je bent uitgelogd.

Vergeet niet om ook in je telefoon de app van Gezond.nl toestemming te geven om meldingen te sturen.