Ik krijg geen meldingen

Gewijzigd op Ma, 10 Jun om 8:45 PM

Als je meldingen wilt ontvangen moet je in de Gezond.nl app daar toestemming voor geven èn in de instellingen in je telefoon meldingen uit de app toestaan.

Meldingen zijn notificatie die aangeven dat er een nieuw bericht in de chat is.

Je kunt toestemming voor dezemeldingen in de Gezond.nl app als volgt instellen:

Stap 1. Klik in het menu onderin op je profiel: 'Ik'

Stap 2. Ga naar Toestemmingen
 Stap 3.
Schuif de toestemming Aan of Uit

Deze meldingen ontvang je ook als je bent uitgelogd of als je DigiD na 15 min uitschakelt.

Vergeet niet om in je telefoon ook de app van Gezond.nl toestemming te geven om meldingen te sturen:

Voor Apple:

1. Ga naar Instellingen > Meldingen
  2. Scroll naar beneden en selecteer de Gezond.nl app
  3. Zet 'Sta meldingen toe' aan.
  4. Selecteer hoe de meldingen weergegeven moeten worden.

Voor Android:

1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Meldingen > App-instellingen
  3. Bekijk bij Meest recent welke apps je meldingen hebben gestuurd, tik in het dropdownmenu op Alle apps als je meer apps wilt vinden.
  4. Tik op de app Gezond.nl.
  5. Zet de meldingen van de app aan.