Heb ik nog een vaste huisarts?

Gewijzigd op Vr, 29 Mrt om 12:06 PM

Ja. Je staat ingeschreven bij de huisarts van jouw vaste lokale praktijk.

• Als een afspraak op de praktijk nodig is wordt er altijd een afspraak voor je gemaakt bij jouw vaste lokale huisartsenpraktijk.

• Wanneer je een chatgesprek voert via de app, heb je contact met een van de huisartsen van de digitale praktijk die op dat moment dienst heeft, die is niet vast.

Al je medische gegevens worden genoteerd in één medisch dossier door zowel de digitale als de lokale huisarts. Hierdoor is elke huisarts altijd al op de hoogte van je situatie en kunnen we je goed verder helpen.