Hoe kan ik me uitschrijven?

Gewijzigd op Tue, 30 May 2023 om 02:08 PM

Je kunt je uitschrijven bij Gezond.nl door een chatgesprek te starten in de app en daarin een verzoek tot uitschrijven te doen. Zodra je bent uitgeschreven is het niet meer mogelijk om te chatten.

Het uitschrijven verloopt automatisch op het moment dat je je bij een andere praktijk in Nederland inschrijft. Je nieuwe praktijk vraagt dan je medisch dossier bij ons op.

Het verwijderen van de app en de gegevens daarin, kun jezelf doen door je account te verwijderen. Dat doe je als volgt:

Stap 1. Open de Gezond app

Stap 2. Klik op Profiel

Stap 3. Ga naar Account

Stap 4. Klik op Account verwijderen

Stap 5. Volledige naam invullen ter bevestig

Stap 6. Klik op Account verwijderen.