Hoe werkt Gezond.nl?

Gewijzigd op Di, 20 Feb om 5:49 PM

Bij Gezond.nl heb je toegang tot online huisartsenzorg én je hebt een vaste huisarts in de buurt.

Hiervoor gebruik je de Gezond.nl App. Via de app kun snel contact maken met een online huisarts via de chat, als blijkt dat het nodig is dat je fysiek langskomt maken we meteen een afspraak bij jouw vaste huisartsenpraktijk

Alle zorgverleners van Gezond.nl werken in hetzelfde dossier. Dus als je op de praktijk komt weet de huisarts al wat er besproken is met de online huisarts.

Via de app kun je ook direct chatten met de doktersassistent. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van herhaalmedicatie of andere administratieve vragen.

De app nog niet gedownload? Gebruik de onderstaande link. Inloggen gaat via DigiD.

Gezond.nl app in de Google Play Store

Gezond.nl app in de Apple Sore

Let op: Om de Gezond.nl app te kunnen gebruiken moet je ingeschreven staan bij een praktijk die bij Gezond.nl is aangesloten. Kijk op de website van Gezond.nl welke praktijken zijn aangesloten.