Wat gebeurt er als ik de app verwijder?

Gewijzigd op Tue, 20 Feb 2024 om 05:58 PM

Je kunt de Gezond.nl app zonder gevolgen van je telefoon verwijderen, je gegevens gaan niet verloren. Als je de app opnieuw installeert worden de gegevens automatisch weer opgehaald. 


Als je in je profiel je account verwijdert zijn je oude chatgesprekken en oude afspraken niet meer te zien in de app. 

 

Het verwijderen van de app en/of je account betekent NIET dat je als patiënt bent uitgeschreven bij Gezond.nl. Je kunt je uitschrijven door een chatgesprek te starten in de app en daarin dit verzoek te doen.


 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren