Wat is een zorgplan?

Gewijzigd op Mon, 19 Feb 2024 om 10:29 PM

Een zorgplan is een programma dat je helpt bij het aanleren van gezonde gewoontes of je ondersteunt bij het doorlopen van een bepaald behandelplan. Meestal duurt het enkele weken.

Sommige zorgplannen zijn beschikbaar voor iedereen, andere zorgplannen worden alleen geactiveerd door jouw zorgverlener voor begeleiding bij een bepaalde behandeling.

Uitleg over het zorgplan krijg je in het zorgplan zelf. Het programma wijst zichzelf en je ontvangt notificaties als er een actie van je wordt verwacht.