Kan ik mijn uitslagen zien?

Gewijzigd op Mon, 22 May 2023 om 12:40 PM

Ja, je kunt (lab)uitslagen inzien wanneer deze door de huisarts zijn geregistreerd. Er is geen totaaloverzicht van de (lab)uitslagen.

Je kunt (lab)uitslagen als volgt inzien:

Stap 1. Open de Gezond app

Stap 2. Klik op Tijdlijn

Stap 3. Ga naar Gebeurtenissen uit het verleden

Hier vind je onder andere de (lab)uitslagen. Deze (lab)uitslagen zijn gekoppeld aan een datum en zichtbaar in een blok met die datum, doordat de tekst Uitslagen te zien is.

Stap 4. Klik op een Datumblok

Stap 5. Ga naar Lab

Stap 6. Klik op Uitslagen bekijken

Het is afhankelijke van het type uitslag welke informatie zichtbaar is, meestal gaat het om:

• Datum (lab)uitslag
  • Naam meting
  • Waarden meting